Activitat finalitzada

L’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per mitjà de la Regidoria d’Esports i de la de Solidaritat, organitzen el proper diumenge 17 d’octubre,  el Zumba Retrobament Pas a Pas amb el Càncer de Mama, que se celebrarà a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, (com arribar hi) de Sant Boi de Llobregat.

Tota la recaptació serà lliurada per al projecte d’Immunoteràpia personalitzada contra el Càncer de Mama HER2+ que es du a terme al Laboratori del Dr. Aleix Prat a IDIBAPS (Hospital Clínic de Barcelona)

Es tracta d’una activitat solidària, oberta a tothom, sense cap límit d’edat, sexe o nacionalitat, amb un caire ludicoesportiu i en cap cas competitiu. L’activitat serà dirigida per dos monitors professionals de l’entitat ALMA&BAILE.

INSCRIPCIONS ZUMBA RETROBAMENT PAS A PAS AMB EL CÀNCER DE MAMA

El protocol Covid d’aquesta activitat recull totes les mesures sanitàries i de seguretat necessàries, proporcionant als participants una activitat  segura.

Informació bàsica de l’activitat:

Horari: de les 11.00 h a les 14.00 h (aproximadament). L’obertura de portes per accedir al recinte serà a les 10 h.

Les inscripcions es faran mitjançant la web de l’Associació PAS a PAS amb el Càncer de Mama (www.pasapascm.cat).

La data d’inici de les inscripcions serà el 20 de setembre de 2021 i l’aplicació restarà oberta fins a completar l’aforament.

Només s’acceptaran inscripcions fetes per aquesta via.

L’aforament serà limitat, segons el permès per les autoritats sanitàries en el seu moment.

La inscripció té un cost de:

 • Inscripcions fetes abans del 10 d’octubre de 2021:
  • 10,00 euros per al públic en general.
  • 5,00 euros per a la canalla de fins a 8 anys.
 • Inscripcions fetes a partir del 10 d’octubre de 2021:
  • 12,00 euros per al públic en general
  • 6,00 euros per a la canalla de fins a 8 anys.

També hi haurà una inscripció “Fila 0”, per a qui no participi però vulgui col·laborar. Aquesta opció estarà oberta des del dia 20 de setembre de 2021 fins les 24.00 h del diumenge 17 d’octubre de 2021.

  Vídeo edicions anteriors

   

  Patrocinadors:

   

  NORMATIVA

  L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per mitjà de la Regidoria d’Esports, en coordinació amb la Regidoria de Solidaritat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama, organitzen el ZUMBA RETROBAMENT PAS A PAS AMB EL CÀNCER DE MAMA , que se celebrarà el diumenge 17 d’octubre de 2021, a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat.

   L’Hospital Clínic, de Barcelona col·labora en aquesta activitat.

  A causa de la pandèmia per la COVID-19, i d’acord amb el Departament de Salut de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat:

  • La zona de l’activitat quedarà perimetrada.
  • Per accedir a aquesta zona perimetrada, caldrà validar la inscripció de la persona participant, se li prendrà la temperatura i se li col·locarà una polsera identificativa que haurà de dur posada fins a la finalització de l’activitat.
  • A més a més, caldrà fer una declaració responsable relativa a la COVID-19 mitjançant la lectura del codi QR que estarà a disposició de les persones participants.
  • Per sortir de la zona perimetrada i, si es té la intenció de tornar-hi a entrar, caldrà portar la polsera posada.
  • Hi haurà hidrogel en les diferents zones de l’Amfiteatre
  • Durant l’activitat no es podrà menjar dins la zona de ball.

  Totes aquestes mesures podran canviar en funció de les recomanacions de les autoritats sanitàries

  La classe d’exhibició de Zumba (master class) és oberta a tothom sense límit d’edat, sexe o nacionalitat.

  L’horari serà de les 11.00 h fins a les 14.00 h. L’obertura de portes per accedir al recinte serà a les 10 h.

  El lloc de realització serà a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat

  La inscripció tindrà un preu de 10,00 € per als adults, i de 5,00 € per a la canalla de fins a 8 anys, per a inscripcions fetes abans del 10 d’octubre, i de 12,00 € i 6,00 €, respectivament, per a les inscripcions fetes amb partir d’aquesta data.

  La recaptació integra serà lliurada per al projecte d’Immunoteràpia personalitzada contra el Càncer de Mama HER2+ que es du a terme al Laboratori del Dr. Aleix Prat a IDIBAPS (Hospital Clínic, de Barcelona)

  L’activitat tindrà un caire ludicoesportiu i solidari, en cap cas competitiu. L’activitat serà dirigida per dues monitores professionals de l’entitat ALMA&BAILE

  Totes les inscripcions es faran mitjançant la web de l’Associació PAS a PAS amb el Càncer de Mama (pasapascm.cat), amb la plataforma Codetickets.

  No es podrà accedir a la zona perimetrada per a la realització de l’activitat:

  • Sense estar inscrit
  • Sense haver fet la declaració responsable relativa al COVID-19

  La data d’inici de les inscripcions serà el 20 de setembre de 2021.

  No s’admetran inscripcions fetes per altres canals.

  Les persones menors de 18 anys hauran de lliurar, abans de l’inici de l’activitat, l’autorització signada pel pare, mare o tutor/a legal. La no comunicació eximeix de tota responsabilitat a  l’organització.    

  Es pot consultar tota la informació relativa a l’activitat a la web de l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama (pasapascm.cat) i al web municipal (www.santboi.cat).

  L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament si les circumstàncies ho fessin necessari.

  Així mateix, l’organització pot modificar i fins i tot anul·lar l’activitat si la situació de la pandèmia de la COVID-19 així ho exigeix, sempre d’acord amb les autoritzat sanitàries i el Departament de Salut de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

  En cas d’anul·lació de l’activitat no seran retornats els diners de les inscripcions, ja que seran lliurats per al projecte d’Immunoteràpia personalitzada contra el Càncer de Mama HER2+ que es du a terme al Laboratori del Dr. Aleix Prat a IDIBAPS (Hospital Clínic, de Barcelona)

  La persona que formalitza la inscripció manifesta que està en perfecte estat de salut per dur a terme l’activitat i n’assumeix la responsabilitat en cas que hi participi patint una malaltia de cor, vista, oïda, o dels aparells circulatoris, locomotor i digestiu.

  L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se les persones participants i espectadors durant aquesta activitat.

  En inscriure’s en aquesta activitat les persones participants donen el seu consentiment perquè l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama, per si mateix o mitjançant terceres entitats, tractin automàticament les seves dades de caràcter personal, amb la finalitat exclusivament esportiva o promocional. D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qui ho desitgi té dret a accedir a aquests fitxers amb l’objecte de rectificar-ne o cancel·lar-ne de forma total o parcial el contingut. Per fer-ho hauran de sol·licitar-ho per escrit a l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama, c/ Viladecans, 18, 08014 Barcelona, o per correu electrònic a l’adreça info@pasapascm.cat, indicant a l’assumpte “Baixa”.

  La inscripció comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal de qui hi participi. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà (publicacions municipals, Internet, mitjans externs, material promocional, xarxes socials, etc.). La distribució podrà efectuar-se només gratuïtament i amb l’objectiu de difondre les activitats de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama i de l’Hospital Clínic, de Barcelona.

  La sola inscripció en aquesta activitat implica l’acceptació total del que preceptua aquest Reglament.