L’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per mitjà de la Regidoria d’Esports i de la de Solidaritat, organitzen el proper diumenge 27 d’octubre,  el IV Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama, que se celebrarà a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, (com arribar hi) de Sant Boi de Llobregat.

Tota la recaptació serà destinada al projecte d’Immunoteràpia personalitzada contra el Càncer de Mama que es duu a terme al Laboratori del Dr. Aleix Prat a l’Hospital Clínic, de Barcelona

Es tracta d’una activitat solidària, oberta a tothom, sense cap límit d’edat, sexe o nacionalitat, amb un caire ludicoesportiu i en cap cas competitiu. L’activitat serà dirigida per monitors professionals de les següents entitats:

INSCRIPCIONS IV ZUMBA PAS A PAS AMB EL CÀNCER DE MAMA

Informació bàsica de l’activitat:

 Horari: de les 10:00 h a les 14:00 h (aproximadament).

 • La data d’inici de les inscripcions és el 9 de setembre de 2019 i la data límit per inscriure’s serà el dissabte 26 a les 23:55h.
 • Totes les inscripcions es faran mitjançant la web de l’Associació PAS a PAS amb el Càncer de Mama (pasapascm.cat) a través de la plataforma de venda d’entrades Codetickets.

La inscripció té un cost de:

 • Inscripcions fetes abans del 14 d’octubre de 2019:
  • 10,00 euros per al públic en general. 
  • 5,00 euros per als menors de 8 anys.  
 • Inscripcions fetes a partir del 14 d’octubre de 2019:
  • 12,00 euros per al públic en general
  • 6,00 euros per als menors de 8 anys
 • Els menors de 18 anys hauran de lliurar, abans de l’inici de l’activitat, l’autorització per a menors d’edat signada pel pare, mare o tutor legal. La no comunicació eximeix de tota responsabilitat a  l’organització.
 • També hi haurà una inscripció “Fila 0”, per als que no hi participin però que vulguin col·laborar. Aquest tipus d’inscripció no dona dret a la participació en els sorteigs ni al obsequi a la samarreta. La “Fila 0” restarà oberta fins les 24 h del diumenge 27 d’octubre.
 • Tothom qui s’hi inscrigui serà obsequiat amb una samarreta commemorativa de l’activitat (fins a exhaurir les existències). 

Punts de recollida de samarretes:

  • Divendres 25 d’octubre de 18.00 h a 20.00 h. al concessionari TURYCAR (Ctra de la Sta Creu de Calafell, 67, Sant Boi de Llobregat)
  • Dissabte 26 d’octubre de 10.30 h a 13.00 h al concessionari TURYCAR
  • Diumenge 27 d’octubre , de 9:15 h a 9:45 h, a: l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat.

Per a la recollida cal portar el comprovant del pagament, imprès o bé digital.

SORTEIGS:

·Entre totes les persones inscrites i per cortesia dels patrocinadors, se sortejarà una estada de dues nits per a dues persones a la casa de turisme rural, per cortesia de Mas Corominola (Olot), així com la disposició durant tota l’estada d’un cotxe per cortesia del nostre patrocinador Turycar Peugeot. Aquest sorteig es farà el mateix dia de l’activitat i per ser guanyador és imprescindible la presència del titular de l’inscripció.

·Així mateix, i per cortesia de Turycar Peugeot, se sortejarà l’ús d’un cotxe durant un cap de setmana, entre totes les persones que enviin imatges relacionades amb l’esdeveniment a les xarxes FACEBOOK o INSTAGRAM, amb les etiquetes  #zumbasantboi i #TurycarPeugeot, participaran en un sorteig per gaudir d’un cotxe durant un cap de setmana, per cortesia del nostre patrocinador Turycar Peugeot. El període per enviar les imatges és de l’1 al 27 d’octubre de 2019. El resultat d’aquest sorteig es publicarà a les xarxes els dies següents i es notificarà la persona guanyadora.

*Per poder gaudir del cotxe en ambdós sorteigs, és condició indispensable que el conductor tingui més de 25 anys i 2 anys d’antiguitat del carnet de conduir.

Vídeo edició 2017

 

Patrocinadors:

 

  

 NORMATIVA

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per mitjà de la Regidoria d’Esports, en coordinació amb la de Solidaritat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama, organitzen el IV Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama, que se celebrarà el diumenge 27 d’octubre de 2018 a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta

 1. La classe d’exhibició de Zumba (master class) és oberta a tothom sense límit d’edat, sexe o nacionalitat.
 1. L’horari serà de les 10:00 h fins a les 14:00 h.
 1. El lloc de realització serà a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat.
 1. La inscripció tindrà un preu de 10,00 € per als adults, i de 5,00 € per als menors de 8 anys, per a inscripcions fetes abans del 14 d’octubre, i de 12,00 € i 6,00 €, respectivament, per a les inscripcions fetes amb partir d’aquesta data. Tothom qui s’hi inscrigui serà obsequiat amb una samarreta commemorativa (fins que s’exhaureixin les existències), excepte les inscripcions a Fila 0 que restarà oberta fins les 24 h del dia 27 d’octubre

La recaptació integra serà lliurada a benefici  del Laboratori del Dr. Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona per el projecte d’Immunuterápia personalitzada contra el càncer de mama.

 1. L’activitat tindrà caire ludicoesportiu i solidari, en cap cas competitiu.
 2. L’activitat serà dirigida per  monitors professionals de:
 1. Inscripcions: totes les inscripcions es faran mitjançant la web de l’Associació PAS a PAS amb el Càncer de Mama (pasapascm.cat) a través de la plataforma de venda d’entrades Codetickets.

La data d’inici de les inscripcions serà el 9 de setembre de 2019.  i restarà oberta fins al 26 d’octubre a les 23:55 h.   Els menors de 18 anys hauran de lliurar, abans de l’inici de l’activitat, l’autorització per a menors d’edat signada pel pare, mare o tutor legal. La no comunicació eximeix de tota responsabilitat a  l’organització.

Punts de recollida de samarretes:  

 • Divendres 25 d’octubre de 2018, de 18.00 h a 20.00 h al concessionari TURYCAR (carretera de la Santa Creu de Calafell, 67, Sant Boi de Llobregat).
 • Dissabte 26 d’octubre de 2018, de 10.30 h a 13.00 h TURYCAR (carretera de la Santa Creu de Calafell, 67, Sant Boi de Llobregat).
 • Diumenge 27 d’octubre de 2018, de 9:15 h a 9:45 h, a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat.

Per a la recollida cal portar el comprovant del pagament, imprès o bé digital.

 

 1. Pot trobar-se tota la informació relativa a l’activitat al web de l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama (pasapascm.cat) i al web municipal (www.santboi.cat).
 1. L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament si les circumstàncies ho fessin necessari.
 1. La persona que formalitza la inscripció manifesta que està en perfecte estat de salut per dur a terme l’activitat i n’assumeix la responsabilitat en cas que hi participi patint una malaltia de cor, vista, oïda, o dels aparells circulatoris, locomotor i digestiu.
 1. L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els participants i espectadors durant aquesta activitat.
 1. En inscriure’s en aquesta activitat les persones participants donen el seu consentiment perquè l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama, per si mateix o mitjançant terceres entitats, tractin automàticament les seves dades de caràcter personal, amb la finalitat exclusivament esportiva o promocional. D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qui ho desitgi té dret a accedir a aquests fitxers amb l’objecte de rectificar-ne o cancel·lar-ne de forma total o parcial el contingut. Per fer-ho hauran de sol·licitar-ho per escrit a l’Associació PAS A PAS amb el càncer de mama, c/ Viladecans, 18, 08014 Barcelona, o per correu electrònic a l’adreça info@pasapascm.cat , indicant a l’assumpte “LOPD”.
 1. La inscripció comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal dels participants. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà (publicacions municipals, Internet, mitjans externs, material promocional, xarxes socials, etc.). La distribució podrà efectuar-se únicament gratuïtament i amb l’objectiu de difondre les activitats de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama i de l’Hospital Clínic de Barcelona.
 1. La sola inscripció en aquesta activitat implica l’acceptació total del que preceptua aquest Reglament.
 1. Sorteigs:
 • Entre totes les persones inscrites a l’activitat i per cortesia dels patrocinadors Turycar Peugeot i Mas Corominola, se sortejarà una estada de dues nits per a dues persones a la casa de turisme rural Mas Corominola (Olot), així com un cotxe a disposició durant tota l’estada. Aquest sorteig es farà el mateix dia que se celebri el IV Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama. L’organització, un cop fetes les comprovacions corresponents, lliurarà un val per a l’estada i per tenir a disposició el cotxe. Per l’entrega del premi és imprescindible la presència del guanyador
 • Totes les persones que participin enviant imatges relacionades amb l’esdeveniment des del dia 01.10.2019 fins al 27.10.2019 amb l’etiqueta #zumbasantboi i #TurycarPeugeot a les xarxes FACEBOOK o INSTAGRAMparticiparan en un sorteig per gaudir d’un cotxe durant un cap de setmana, per cortesia del nostre patrocinador Turycar Peugeot. El resultat d’aquest sorteig es publicarà a les xarxes els dies següents i es notificarà a la persona guanyadora.
 1. Per fer ús del vehicle Peugeot per cortesia de Turycar és indispensable ser major de 25 anys i tenir de carnet de conduir de mínim dos anys d’antiguitat. S’haurà de fer la reserva prèvia trucada, i s’ha de gaudir abans del 27 d’octubre de 2020.
 1. L’estada de les dues nits a Mas Corominola es podrà gaudir sempre fora de temporada alta, prèvia trucada per fer la reserva corresponent, i s’haurà de gaudir abans del 27 d’octubre de 2020.
 2. L’activitat només podrà ser suspesa en cas que, per inclemències del temps o qualsevol altre problema, així ho determini el comitè organitzador. En aquest cas no seran retornats els diners de les inscripcions, ja que seran lliurats a benefici del Laboratori del Dr. Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona per el projecte d’Immunuterápia personalitzada contra el càncer de mama.