Activitat finalitzada

L’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per mitjà de la Regidoria d’Esports i de la de Solidaritat, organitzen el proper diumenge 16 d’octubre,  el V Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama, que se celebrarà a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, (com arribar hi) de Sant Boi de Llobregat.

La recaptació integra es destinarà per al projecte d’Immunoteràpia personalitzada contra el Càncer de Mama HER2+ que es du a terme al Laboratori del Dr. Aleix Prat a IDIBAPS (Hospital Clínic de Barcelona)

Es tracta d’una activitat solidària, oberta a tothom, sense cap límit d’edat, sexe o nacionalitat, amb un caire ludicoesportiu i en cap cas competitiu. L’activitat serà dirigida per monitors professionals de les següents entitats:

INSCRIPCIONS V ZUMBA  PAS A PAS AMB EL CÀNCER DE MAMA

Informació bàsica de l’activitat:

HORARIS:

 • A les 9.15 h. Obertura de l’activitat, batucada, recollida de samarretes pels que no les hagin recollit abans. Cal portar la inscripció impresa, o bé al mòbil.
 • A les 9.45 h. Començament Zumba amb els monitors de les diferents entitats.
 • A les 13.50 h. Sorteigs dels productes cedits pels patrocinadors.

INSCRIPCIONS:

 • La data límit per inscriure’s serà el diumenge 16 d’octubre a les 09.45 h.
 • Totes les inscripcions es faran mitjançant la web de l’Associació PAS a PAS amb el Càncer de Mama (pasapascm.cat) a través de la plataforma de venda d’entrades Codetickets.
 • També es podrà fer la inscripció durant l’activitat.

La inscripció té un cost de:

 • Inscripcions fetes abans de l’1 d’octubre de 2022:
  • 10,00 euros per al públic en general.
  • 5,00 euros per als menors de 8 anys.
 • Inscripcions fetes a partir de l’1 d’octubre de 2022:
  • 12,00 euros per al públic en general
  • 7,00 euros per als menors de 8 anys
 • Els menors de 18 anys hauran de lliurar, abans de l’inici de l’activitat, l’autorització per a menors d’edat signada pel pare, mare o tutor legal. La no comunicació eximeix de tota responsabilitat a  l’organització.
 • També hi haurà una inscripció “Fila 0”, per als que no hi participin però que vulguin col·laborar. Aquest tipus d’inscripció no dona dret a la participació en els sorteigs ni al obsequi de la samarreta. La “Fila 0” restarà oberta fins les 24 h del diumenge 16 d’octubre.
 • Tothom qui s’hi inscrigui serà obsequiat amb una samarreta commemorativa de l’activitat (fins a exhaurir les existències).

Punts de recollida de samarretes:

Us recordem que caldrà validar la inscripció tant per recollir la samarreta com per accedir a l’interior del Parc de la Muntanyeta per poder gaudir de la Masterclas solidària.

Samarretes

SORTEIGS:

·Entre totes les persones inscrites i per cortesia dels nostre patrocinador Turycar Peugeot es fara un sorteig per la disposició  d’un cotxe durant un cap de setmana. Aquest sorteig es farà el mateix dia de l’activitat i per ser guanyador és imprescindible la presència del titular de l’inscripció.

21·Així mateix, i per cortesia de Turycar Peugeot, se sortejarà l’ús d’un cotxe durant un cap de setmana, entre totes les persones que enviin imatges relacionades amb l’esdeveniment a les xarxes FACEBOOK o INSTAGRAM, amb les etiquetes  #zumbasantboi i #TurycarPeugeot, participaran en un sorteig per gaudir d’un cotxe durant un cap de setmana, per cortesia del nostre patrocinador Turycar Peugeot. El període per enviar les imatges és del 14 al 21 d’octubre de 2022. El resultat d’aquest sorteig es publicarà a les xarxes els dies següents i es notificarà la persona guanyadora.

*Per poder gaudir del cotxe en ambdós sorteigs, és condició indispensable que el conductor tingui més de 25 anys i 2 anys d’antiguitat del carnet de conduir.

Vídeo altres edicions

Patrocinadors:

2   NORMATIVA

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per mitjà de la Regidoria d’Esports, en coordinació amb la de Solidaritat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama, organitzen el V Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama, que se celebrarà el diumenge 16 d’octubre de 2022 a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta

 1. L’activitat del Zumba  és oberta a tothom sense límit d’edat, sexe o nacionalitat.
 1. L’horari serà de les 09:15 h fins a les 14:00 h.
 1. El lloc de realització serà a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat.
 1. La inscripció tindrà un preu de 10,00 € per als adults, i de 5,00 € per als menors de 8 anys, per a inscripcions fetes abans de l’1 d’octubre, i de 12,00 € i 7,00 €, respectivament, per a les inscripcions fetes amb partir d’aquesta data. Tothom qui s’hi inscrigui serà obsequiat amb una samarreta commemorativa (fins que s’exhaureixin les existències), excepte les inscripcions a Fila 0 que restarà oberta fins les 24 h del dia 16 d’octubre.
 2. Us recordem que caldrà validar la inscripció tant per recollir la samarreta com per accedir a l’interior del Parc de la Muntanyeta per poder gaudir de la Masterclas solidària.

La recaptació integra es destinarà per al projecte d’Immunoteràpia personalitzada contra el Càncer de Mama HER2+ que es du a terme al Laboratori del Dr. Aleix Prat a IDIBAPS (Hospital Clínic de Barcelona)

 1. L’activitat tindrà caire ludicoesportiu i solidari, en cap cas competitiu.
 2. L’activitat serà dirigida per  monitors professionals de:
 1. Inscripcions: totes les inscripcions es faran mitjançant la web de l’Associació PAS a PAS amb el Càncer de Mama (pasapascm.cat) a través de la plataforma de venda d’entrades Codetickets.

Les inscripcions restaràn obertes fins al 16 d’octubre a les 09:45 h.   Els menors de 18 anys hauran de lliurar, abans de l’inici de l’activitat, l’autorització per a menors d’edat signada pel pare, mare o tutor legal. La no comunicació eximeix de tota responsabilitat a  l’organització.

Punts de recollida de samarretes:  

Per a la recollida cal portar el comprovant del pagament, imprès o bé digital.

 

 1. Pot trobar-se tota la informació relativa a l’activitat al web de l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama (pasapascm.cat) i al web municipal (www.santboi.cat).
 1. L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament si les circumstàncies ho fessin necessari.
 1. La persona que formalitza la inscripció manifesta que està en perfecte estat de salut per dur a terme l’activitat i n’assumeix la responsabilitat en cas que hi participi patint una malaltia de cor, vista, oïda, o dels aparells circulatoris, locomotor i digestiu.
 1. L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els participants i espectadors durant aquesta activitat.
 1. En inscriure’s en aquesta activitat les persones participants donen el seu consentiment perquè l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama, per si mateix o mitjançant terceres entitats, tractin automàticament les seves dades de caràcter personal, amb la finalitat exclusivament esportiva o promocional. D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qui ho desitgi té dret a accedir a aquests fitxers amb l’objecte de rectificar-ne o cancel·lar-ne de forma total o parcial el contingut. Per fer-ho hauran de sol·licitar-ho per escrit a l’Associació PAS A PAS amb el càncer de mama, c/ Viladecans, 18, 08014 Barcelona, o per correu electrònic a l’adreça info@pasapascm.cat , indicant a l’assumpte “LOPD”.
 1. La inscripció comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal dels participants. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà (publicacions municipals, Internet, mitjans externs, material promocional, xarxes socials, etc.). La distribució podrà efectuar-se únicament gratuïtament i amb l’objectiu de difondre les activitats de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama i de l’Hospital Clínic de Barcelona.
 1. La sola inscripció en aquesta activitat implica l’acceptació total del que preceptua aquest Reglament.
 1. Sorteigs:
 • 1. Entre totes les persones inscrites i per cortesia dels nostre patrocinador Turycar Peugeot es fara un sorteig per gaudir d’un cotxe durant un cap de setmana. Aquest sorteig es farà el mateix dia de l’activitat i per ser guanyador és imprescindible la presència del titular de l’inscripció.
 • 2. Totes les persones que participin enviant imatges relacionades amb l’esdeveniment des del dia 14.10.2022 fins al 21.10.2022 amb l’etiqueta #zumbasantboi i #TurycarPeugeot a les xarxes FACEBOOK o INSTAGRAMparticiparan en un sorteig per gaudir d’un cotxe durant un cap de setmana, per cortesia del nostre patrocinador Turycar Peugeot. El resultat d’aquest sorteig es publicarà a les xarxes els dies següents i es notificarà a la persona guanyadora.
 1. Per fer ús del vehicle Peugeot per cortesia de Turycar és indispensable ser major de 25 anys i tenir de carnet de conduir de mínim dos anys d’antiguitat. S’haurà de fer la reserva prèvia trucada, i s’ha de gaudir abans de L’1 d’octubre de 2022.
 2. L’activitat només podrà ser suspesa en cas que, per inclemències del temps o qualsevol altre problema, així ho determini el comitè organitzador. En aquest cas no seran retornats els diners de les inscripcions, ja que seran lliurats a benefici del  projecte d’Immunoteràpia personalitzada contra el Càncer de Mama HER2+ que es du a terme al Laboratori del Dr. Aleix Prat a IDIBAPS (Hospital Clínic de Barcelona)