Per un futur sense Càncer de mama

Quan col·labores ajudes a impulsar la recerca oncològica sobre el càncer de mama

Fes una donació
Amb la vostra ajuda, col·laboreu amb la investigació que és dur a terme al Laboratori del Doctor Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona amb el nom d’Estudi molecular en tumors de pacients HER2.

Tipus de donació

M'agradaria fer una donació per valor de:

€100€50€10Altre import

I would like this donation to repeat each month

Donant

Afegeix-me a la vostre llista de correu

Adreça

Què significa ser soci/sòcia de l'Associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama

Els socis i les sòcies de l’Associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama són persones compromeses amb un futur sense càncer de mama. Som una Associació privada i no rebem fons d’institucions públiques, de manera que els socis i les sòcies contribueixen de manera essencial al manteniment d’aquesta i a la recaptació de fons per la investigació. A més, constitueixen la base social i legitimen la nostre feina donan-nos força devant dels organismes.

En què invertim els teus diners?

L’activitat principal de l’Associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama, és la de recaptar fons destinats a la investigació. Aquests fons són recaptats bàsicament amb l’organització d’activitats esportives. En aquests moments els recursos que s’aconsegueixen van destinats íntegrament a l’estudi, que és dur a terme al Laboratori d’Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona amb el nom d’Estudi molecular en tumors de pacients HER2.

Es pot desgravar la donació?

En aquest moment no és desgravable, tot i que estem en el procés per aconseguir de denominació d'”Utilitat Publica”. En el moment que ens sigui concedit, sí que serà desgravable.

Política de privacitat

En virtut del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, t’informem que les teves dades quedaran incorporades i seran tractades en el fitxer “Socis, col·laboradors i donants”, del qual és titular l’Associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama, amb l’objectiu d’oferir informació sobre les accions de l’Associació. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit, i adjuntant fotocòpia del DNI, dirigit a l’Associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama al carrer Viladecans, 18 baixos,, local 1, 08014 Barcelona, o al correu electrònic [email protected]  amb l’assumpte «Baixa».

Seguretat de l'operació

POTS ESTAR TRANQUIL

La teva aportació es farà de forma totalment segura.

MÈTODES DE PAGAMENT

Pots fer la teva aportació amb targeta de crèdit o PayPal.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

COL·LABORADORS:

COL·LABORADORS:
Laboratori Burch