Per un futur sense Càncer de mama

Quan col·labores ajudes a impulsar la recerca oncològica sobre el càncer de mama

Fes una donació
Amb la vostra ajuda, col·laboreu amb el projecte d’Immunoteràpia personalitzada contra el Càncer de Mama HER2+ que es du a terme al Laboratori del Dr. Aleix Prat a IDIBAPS (Hospital Clínic de Barcelona)

Tipus de donació

M'agradaria fer una donació per valor de:

€100€50€10Altre import

I would like this donation to repeat each month

Donant

Afegeix-me a la vostre llista de correu

Adreça

Què significa ser soci/sòcia de l'Associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama

Els socis i les sòcies de l’Associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama són persones compromeses amb un futur sense càncer de mama. Som una Associació privada i no rebem fons d’institucions públiques, de manera que els socis i les sòcies contribueixen de manera essencial al manteniment d’aquesta i a la recaptació de fons per la investigació. A més, constitueixen la base social i legitimen la nostra feina donant-nos força davant dels organismes.

En què invertim els teus diners?

L’activitat principal de l’Associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama, és la de recaptar fons destinats a la investigació. Aquests fons són recaptats bàsicament amb l’organització d’activitats esportives. En aquests moments els recursos que s’aconsegueixen van destinats íntegrament al projecte d’Immunoteràpia personalitzada contra el Càncer de Mama HER2+ que es du a terme al Laboratori del Dr. Aleix Prat a IDIBAPS (Hospital Clínic de Barcelona)

Es pot desgravar la donació?

En aquest moment no és desgravable, tot i que estem en el procés per aconseguir la denominació d'”Utilitat Publica”. En el moment que ens sigui concedit, sí que serà desgravable.

Política de privacitat

En virtut del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, t’informem que les teves dades quedaran incorporades i seran tractades en el fitxer “Socis, col·laboradors i donants”, del qual és titular l’Associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama, amb l’objectiu d’oferir informació sobre les accions de l’Associació. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit, i adjuntant fotocòpia del DNI, dirigit a l’Associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama al carrer Viladecans, 18 baixos,, local 1, 08014 Barcelona, o al correu electrònic info@pasapascm.cat  amb l’assumpte «Baixa».

Seguretat de l'operació

POTS ESTAR TRANQUIL

La teva aportació es farà de forma totalment segura.

MÈTODES DE PAGAMENT

Pots fer la teva aportació amb targeta de crèdit o PayPal.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

COL·LABORADORS:

COL·LABORADORS:
Laboratori Burch