Nieves Cano (Alma&Baile) i Juan Manuel Pérez, ens proposen A M A L G A M A

El proper dissabte 12 de gener, al Teatre CC de Sants (al costat de la Plaça de Sants), tindrà lloc un espectacle de fusió d’estils de dansa, des del clàssic al contemporani, flamenc, boleros, vals, i música en directe…

Recordeu l’energia que transmet la Nieves el dia del Zumba? Doncs, imagineu-vos-la en aquest espectacle on juntament amb el Juan Manuel, desprenen emoció, passió i sentiments.

 No us ho perdeu i compreu l’entrada escrivint un correu electrònic a l’adreça següent nieves.metropolitan@gmail.com, les entrades de l’espectacle tenen un cost de 16 €. 

 El 10% de la recaptació ens serà donat per què el destinem al projecte d’immunoteràpia personalitzada contra el càncer de mama HER2+ que es du a terme a l’Hospital Clínic, de Barcelona.

 L’Associació PAS A PAS amb el càncer de mama, amb les donacions fetes fins ara ha contribuït al finançament de la primera part de la construcció en el laboratori d’un CART, un mètode molt innovador per atacar les cèl·lules de càncer de mama anomenades HER2+. Aquest mètode està tenint molt èxit en el tractament d’algunes leucèmies. Aquest mètode també ha permès iniciar unes validacions al laboratori de l’Hospital Clínic, pas previ i necessari per poder fer, en un futur pròxim, un estudi clínic amb pacients amb càncer de mama avançat on rebran un tipus d’immunoteràpia personalitzada anomenada TILs.

Moltes gràcies Nieves i Juan Manuel per donar vida.