NORMATIVA ll ZUMBA PAS A PAS AMB EL CÀNCER DE MAMA

REGLAMENT

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per mitjà de la Regidoria d’Esports, en coordinació amb la de Solidaritat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama, organitzen el II Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama, que se celebrarà el diumenge 15 d’octubre de 2017. Aquesta activitat té el suport de l’Hospital Clínic, de Barcelona.

 1. La classe d’exhibició de Zumba (master class) és oberta a tothom sense límit d’edat, sexe o nacionalitat.
 2. L’horari serà de les 11.00 h fins a les 13.00 h.
 3. El lloc de realització serà a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat.
 4. La inscripció tindrà un preu de 8,00 € per als adults, i de 4,00 € per als menors de 12 anys. Tothom qui s’hi inscrigui serà obsequiat amb una samarreta commemorativa (fins a exhaurir les existències).
 5. Obrim una FILA 0 per tots aquells que vulguin col·laborar.

La totalitat dels diners recaptats anirà destinada a la Creació d’un CAR contra tumors HER2+, que es du a terme al Laboratori del doctor Aleix Prat a l’Hospital Clínic, de Barcelona.

 1. L’activitat tindrà caire ludicoesportiu i solidari, en cap cas competitiu.
 2. L’activitat serà dirigida per dos monitors professionals de l’entitat ALMA & BAILE.
 3. Inscripcions: totes les inscripcions es faran mitjançant la web de l’Associació PAS a PAS amb el Càncer de Mama (www.pasapascm.cat) a traves de la plataforma Ticketea.

La data d’inici de les inscripcions serà l’11 de setembre de 2017

La data límit per inscriure’s serà el dissabte 14 d’octubre de 2017. No es faran inscripcions per telèfon. La FILA 0, estarà oberta fins a la finalització de l’esdeveniment.

Els menors de 18 anys estaran obigats a lliurar, en el moment de la recollida de la samarreta, l’autorització per a menors d’edat signada pel pare, mare o tutor legal.

 1. Recollida de samarretes:
 • Divendres 13 d’octubre de 2017 de 17.00 h a 20.00 h al concessionari TURYCAR (Ctra. de la Santa Creu de Calafell, 67, Sant Boi de Llobregat)
 • Dissabte 14 d’octubre de 10.00 h a 13.00 h TURYCAR (Ctra. de la Santa Creu de Calafell, 67, Sant Boi de Llobregat)
 • Diumenge 15 d’octubre de 2017, de 9:30 h a 10:45 h, a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat.

Per a la recollida cal portar l’entrada impresa o bé al mòbil.

 1. Pot trobar-se tota la informació relativa a l’activitat al web de l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama (www.pasapascm.cat) i al web municipal (www.santboi.cat).

L’activitat només podrà ser suspesa en cas que, per inclemències del temps o qualsevol altre problema, així ho determini el comitè organitzador. En aquest cas no seran retornats els diners de les inscripcions, ja que són solidaris per la Creació d’un CAR contra tumors HER2+, que es du a terme al Laboratori del doctor Aleix Prat a l’Hospital Clínic, de Barcelona.

 1. L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament si les circumstàncies ho fessin necessari.
 2. La persona que formalitza la inscripció manifesta que està en perfecte estat de salut per dur a terme l’activitat i assumeix la seva responsabilitat en cas de participar-hi patint una malaltia de cor, vista, oïda, o dels aparells circulatoris, locomotor i digestiu.
 3. L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els participants i espectadors durant aquesta activitat.
 4. En inscriure’s en aquesta activitat les persones participants donen el seu consentiment perquè l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama, per si mateix o mitjançant terceres entitats, tractin automàticament amb la finalitat exclusivament esportiva, o promocional, les seves dades de caràcter personal. D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qui ho desitgi té dret a accedir a aquests fitxers amb l’objecte de rectificar-ne o cancel·lar-ne de forma total o parcial el contingut. Per fer-ho hauran de sol·licitar-ho per escrit a l’organització (Associació PAS A PAS amb el càncer de mama, c/ Viladecans, 18, 08014 Barcelona).
 5. La inscripció comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal dels participants. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà (publicacions municipals, Internet, mitjans externs, material promocional, xarxes socials, etc.). La distribució podrà efectuar-se únicament amb caràcter gratuït i amb l’objectiu de difondre les activitats de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama.
 6. La sola inscripció en aquesta activitat implica la total acceptació del que preceptua aquest Reglament.
 7. Sorteig. Entre totes les persones inscrites a l’activitat i per cortesia dels patrocinadors Turycar i Mas Corominola, se sortejarà una estada de dues nits per a dues persones a la casa de turisme rural Mas Corominola (Olot) així com la disposició d’un cotxe durant tota l’estada.

Aquest sorteig es farà el mateix dia que es celebri el II Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama.

 1. Per fer ús del vehicle Peugeot per cortesia de Turycar és indispensable ser major de 25 anys i mínim dos anys de carnet de conduir. S’haurà de fer reserva prèvia trucada i gaudir abans del 23 d’octubre de 2018.
 2. L’estada de les dues nits a Mas Corominola es podrà gaudir sempre fora de temporada alta, prèvia trucada per fer la reserva corresponent i s’haurà de gaudir abans del 15 d’octubre de 2018.

L’organització un cop efectuades les comprovacions corresponents, farà entrega d’un val per l’estada i per la disposició del cotxe esmentat.

[printicon align = “left”]