Capçalera Zumba ticketeaDes de l’Associació us volem agrair la vostra participació i suport amb el “I Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama” de diumenge al matí.

Amb encara no dos anys d’activitat, l’Associació, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i Turycar, ha aconseguit reunir a 348 persones per gaudir d’una matinal solidària i divertida.

Gràcies a tots els assistents perquè amb la vostra solidaritat hem aconseguit més de 3.500,00 € que es donaran a l’Hospital Clínic, de Barcelona, per a la investigació.

Gràcies a les monitores de “Alma i Baile” i “Als Descentrats” per la vostra energia i pel vostre altruisme que van permetre que l’activitat fos un èxit.

Gràcies a Turycar i al Mas Corominola, pel vostre suport econòmic.

Gràcies a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per les facilitats que ens han donat per a la realització d’aquesta activitat i per l’interès demostrat en tot moment.

Gràcies a totes les persones voluntàries que ens han ajudat, no només el matí del diumenge, sinó els dies previs en la preparació de l’activitat.

I gràcies al Dr. Aleix Prat, a la Dra. Montse Muñoz i a la Dra. Berta Marzal per la vostra presència i, sobretot, per la tasca que feu en el vostre dia a día, ja que de ben segur contribuireu a què aquesta malaltia no s’endugui a la gent estimada.

Finalment, us demanem disculpes a tots aquells que us vàreu quedar sense samarreta o que no vàreu tenir la talla que volíeu, però el ritme de les inscripcions va fer que en el moment de fer l’encàrrec a l’empresa que havia de fer l’estampació, no preveiéssim el nombre final d’assistents, raó per la qual vam exhaurir les existències.

Informatiu local edició vespre (Radio Sant Boi) 24_10_2016

Entrevista Elisabet Escribá (Radio Sant Boi), 21/10/2016
radio-sant-boi