ACTIVITAT FINALITZADA

 

El proper diumenge 15 d’octubre, l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per mitjà de la Regidoria d’Esports i de la de Solidaritat, organitzen la II Master class solidària Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama, que se celebrarà a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, (com arribar hi) de Sant Boi de Llobregat.

L’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama té per objectiu principal recollir fons destinats a la investigació contra aquesta malaltia, i els fons aniran destinats a la Creació d’un CAR contra tumors HER2+ que es du a terme al laboratori del Dr. Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona.

Es tracta d’una activitat solidària, oberta a tothom, sense cap límit d’edat, sexe o nacionalitat, amb un caire ludicoesportiu i en cap cas competitiu. L’activitat serà dirigida per dos monitors professionals de l’entitat ALMA I BAILE.

COMPRA D’ENTRADES

<div id="tkt-content">Compra aquí les teves entrades</div><script language="javascript" type="text/javascript" src="//www.ticketea.com/entradas-ll-zumba-pas-a-pas-amb-el-cancer-de-mama/buy?width=600px&height=600px"></script><a href="//www.ticketea.com/entradas-ll-zumba-pas-a-pas-amb-el-cancer-de-mama/" alt="ll Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama" title="ticketea"><img src="//www.ticketea.com/images/powered_by.png" alt="ticketea" /></a>

Informació bàsica de l’activitat:

 • Horari: de les 11.00 h a les 13.00 h (aproximadament).
 • Preu: 8.00 € les persones adultes i 4,00 € els menors de 12 anys. Inclou samarreta commemorativa (fins a exhaurir existències).
 • Per als menors d’edat es obligatori portar l’autorització del pare, de la mare o del tutor legal en el moment de la recollida de la samarreta.
 • Sorteig d’una estada de dues nits per a dues persones a Mas Corominolai la disponibilitat d’un cotxe Peugeot durant l’estada per cortesía de Turycar Peugeot .
 • Punts de recollida de samarretes:
  • Divendres 13 d’octubre de 17.00 h a 20.00 h. al concessionari TURYCAR (Ctra de la Sta Creu de Calafell, 67, Sant Boi de Llobregat)
  • Dissabte 14 d’octubre de 10.00 h a 13.00 h al concessionari TURYCAR
  • Diumenge 15 d’octubre , de 9.30 h a 10.45 h, a: l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat.

LINK NORMATIVA

LINK A FULL AUTORITZACIÓ MENORS

Amb la col.laboració del Clínic