ACTIVITAT FINALITZADA

L’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per mitjà de la Regidoria d’Esports i de la de Solidaritat, organitzen la I Master class solidària Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama, que se celebrarà el diumenge 23 d’octubre de 2016, a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, (com arribar hi) de Sant Boi de Llobregat.

L’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama té per objectiu principal recollir fons destinats a la investigació contra aquesta malaltia, i els fons aniran destinats a l’Estudi molecular en tumors de pacients HER2+ que es du a terme al laboratori del Dr. Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona.

Es tracta d’una activitat solidària, oberta a tothom, sense cap límit d’edat, sexe o nacionalitat, amb un ure ludicoesportiu i en cap cas competitiu. L’activitat serà dirigida per dos monitors professionals de l’entitat ALMA I BAILE.

Informació bàsica de l’activitat:

  • Horari: de les 11.00 h a les 13.00 h (aproximadament).
  • Preu: 8€ adults i 4€ els menors de 12 anys. Inclou samarreta conmemorativa.
  • Per als menors d’edat es obligatori portar l’autorització dels pares en el moment de la recollida de la samarreta.
  • Sorteig d’una estada de dues nits per a dues persones a Mas Corominola i la disponibilitat d’un cotxe Peugeot durant l’estada per cortesía de Turycar Peugeot .
  • Punts de recollida de samarretes:

LINK NORMATIVA

LINK A FULL AUTORITZACIÓ MENORS

pasapas_r3_c1-1

COL·LABORADORS:

Pas a PasAjuntament Sant BoiTurycarMas CorominolaClinic BarcelonaNatalia ArranzImage Map