INFORMACIÓ DE LES NOVES DADES DEL SORTEIG I DE LA RECOLLIDA DE SAMARRETES

Com ja sabeu, el III Zumba PAS A PAS amb el Càncer de Mama es va haver d’anul·lar, com preveu la normativa, a conseqüència de les condicions climatològiques que la van fer impossible, no només per la dificultat de realitzar una activitat sota la pluja, sinó també pel risc que implica utilitzar aparells elèctrics en un lloc mullat, com són els altaveus i aparells de música.

Volem donar les gràcies a les 442 persones inscrites per la seva col·laboració i solidaritat, així com pel suport i comprensió. Els 4.294,00 € recollits seran destinats íntegrament al projecte d’investigació contra el càncer de mama tal com estava previst.

Malgrat tot, el comitè organitzador ha fet les gestions necessàries amb els patrocinadors a fí que el sorteig de cap de setmana a la casa rural Mas Corominola i de l’ús d’un cotxe cedit per Turycar Peugeot sí que es dugui a terme. Així, el sorteig es farà el proper dia 5 de novembre, a les 17 hores, al concessionari Turycar Peugeot (com anar-hi), es retransmetrà en directe a través de Facebook Live (https://www.facebook.com/pasapascm), i posteriorment es penjarà a la web de l’Associació.

Les persones que encara no hagin recollit la samarreta podran fer-ho de 17 a 20 hores en aquest mateix concesionari.

Agraïm la vostra col·laboració.

L’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per mitjà de la Regidoria d’Esports i de la de Solidaritat, organitzen el proper diumenge 28 d’octubre,  la III Master class solidària Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama, que se celebrarà a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, (com arribar hi) de Sant Boi de Llobregat.

L’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama té per objectiu principal recollir fons destinats a la investigació contra aquesta malaltia, la totalitat dels diners recaptats anirà destinada al projecte de teràpia immunològica personalitzada contra el càncer de mama HER2-positiu, que es duu a terme al Laboratori del Dr. Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona.

Es tracta d’una activitat solidària, oberta a tothom, sense cap límit d’edat, sexe o nacionalitat, amb un caire ludicoesportiu i en cap cas competitiu. L’activitat serà dirigida per dos monitors professionals de l’entitat ALMA&BAILE.

COMPRA D’ENTRADES

<div id="tkt-content">Compra aquí les teves entrades</div><script language="javascript" type="text/javascript" src="//www.ticketea.com/entradas-lll-zumba-pas-a-pas-amb-el-cancer-de-mama/buy?width=600px&height=600px"></script><a href="//www.ticketea.com/entradas-lll-zumba-pas-a-pas-amb-el-cancer-de-mama/" alt="lll Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama" title="ticketea"><img src="//www.ticketea.com/images/powered_by.png" alt="ticketea by Eventbrite" /></a>

 

Informació bàsica de l’activitat:

 • Horari: de les 11.00 h a les 13.00 h (aproximadament).
 • La data d’inici de les inscripcions pel III Zumba Pas a Pas, és el 10 de setembre de 2018 i la data límit per inscriure’s serà el moment abans de fer el sorteig.
 • Totes les inscripcions es faran mitjançant la web de l’Associació PAS a PAS amb el Càncer de Mama (pasapascm.cat) a través de la plataforma de venda d’entrades Ticketea.
 • La inscripció tindrà un preu de 10,00 € per als adults, i de 5,00 € per als menors de 12 anys, per a inscripcions fetes abans del 22 d’octubre, i de 12,00 € i 6,00 €, respectivament, per a les inscripcions fetes amb partir d’aquesta data. Tothom qui s’hi inscrigui serà obsequiat amb una samarreta commemorativa (fins que s’exhaureixin les existències).
 • Per als menors d’edat és obligatori portar l’autorització del pare, de la mare o del tutor legal en el moment de la recollida de la samarreta.
 • Punts de recollida de samarretes:
  • Divendres 26 d’octubre de 18.00 h a 20.00 h. al concessionari TURYCAR (Ctra de la Sta Creu de Calafell, 67, Sant Boi de Llobregat)
  • Dissabte 27 d’octubre de 10.30 h a 13.00 h al concessionari TURYCAR
  • Diumenge 28 d’octubre , de 9.30 h a 10.45 h, a: l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat.
  • Per a la recollida cal portar el comprovant del pagament, imprès o bé digital.

SORTEIGS:

·Entre totes les persones inscrites a l’activitat i per cortesia dels patrocinadors Turycar Peugeot i Mas Corominola, se sortejarà una estada de dues nits per a dues persones a la casa de turisme rural Mas Corominola (Olot), així com un cotxe a disposició durant tota l’estada, per cortesia del nostre patrocinador Turycar Peugeot. Aquest sorteig es farà el mateix dia que se celebri el III Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama. Per l’entrega del premi és imprescindible la presència del guanyador.

·Totes les persones que participin enviant imatges relacionades amb l’esdeveniment des del dia 1.10.2018 fins al 28.10.2018 amb l’etiqueta  #zumbasantboi o #TurycarPeugeot a les xarxes FACEBOOK o INSTAGRAM, participaran en un sorteig per gaudir d’un cotxe durant un cap de setmana, per cortesia del nostre patrocinador Turycar Peugeot. El resultat d’aquest sorteig es publicarà a les xarxes els dies següents i es notificarà la persona guanyadora.

*El conductor ha de tenir més de 25 anys i 2 anys d’antiguitat del carnet de conduir.

 

Vídeo edició 2017

 

Patrocinadors:

 

NORMATIVA

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per mitjà de la Regidoria d’Esports, en coordinació amb la de Solidaritat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama, organitzen el III Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama, que se celebrarà el diumenge 28 d’octubre de 2018 a l’Hospital Clínic de Barcelona col·labora en aquesta activitat.

 1. La classe d’exhibició de Zumba (master class) és oberta a tothom sense límit d’edat, sexe o nacionalitat.
 1. L’horari serà de les 11.00 h fins a les 13.00 h.
 1. El lloc de realització serà a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat.
 1. La inscripció tindrà un preu de 10,00 € per als adults, i de 5,00 € per als menors de 12 anys, per a inscripcions fetes abans del 22 d’octubre, i de 12,00 € i 6,00 €, respectivament, per a les inscripcions fetes amb partir d’aquesta data. Tothom qui s’hi inscrigui serà obsequiat amb una samarreta commemorativa (fins que s’exhaureixin les existències).

La totalitat dels diners recaptats anirà destinada al projecte de teràpia immunològica personalitzada contra el càncer de mama HER2-positiu que es duu a terme al Laboratori del Dr. Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona.

 1. L’activitat tindrà caire ludicoesportiu i solidari, en cap cas competitiu.
 1. L’activitat serà dirigida per dues monitores professionals de l’entitat ALMA & BAILE.
 1. Inscripcions: totes les inscripcions es faran mitjançant la web de l’Associació PAS a PAS amb el Càncer de Mama (pasapascm.cat) a través de la plataforma de venda d’entrades Ticketea.

La data d’inici de les inscripcions serà el 10 de setembre de 2018.   La data límit per inscriure’s serà el moment abans de fer el sorteig.   Els menors de 18 anys hauran de lliurar, abans de l’inici de l’activitat, l’autorització per a menors d’edat signada pel pare, mare o tutor legal. La no comunicació eximeix de tota responsabilitat a  l’organització.     Punts de recollida de samarretes:  

 • Divendres 26 d’octubre de 2018, de 18.00 h a 20.00 h al concessionari TURYCAR (carretera de la Santa Creu de Calafell, 67, Sant Boi de Llobregat).
 • Dissabte 27 d’octubre de 2018, de 10.30 h a 13.00 h TURYCAR (carretera de la Santa Creu de Calafell, 67, Sant Boi de Llobregat).
 • Diumenge 28 d’octubre de 2018, de 9.30 h a 10.45 h, a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat

Per a la recollida cal portar el comprovant del pagament, imprès o bé digital.

 1. Pot trobar-se tota la informació relativa a l’activitat al web de l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama (pasapascm.cat) i al web municipal (www.santboi.cat).
 1. L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament si les circumstàncies ho fessin necessari.
 1. La persona que formalitza la inscripció manifesta que està en perfecte estat de salut per dur a terme l’activitat i n’assumeix la responsabilitat en cas que hi participi patint una malaltia de cor, vista, oïda, o dels aparells circulatoris, locomotor i digestiu.
 1. L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els participants i espectadors durant aquesta activitat.
 1. En inscriure’s en aquesta activitat les persones participants donen el seu consentiment perquè l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama, per si mateix o mitjançant terceres entitats, tractin automàticament les seves dades de caràcter personal, amb la finalitat exclusivament esportiva o promocional. D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qui ho desitgi té dret a accedir a aquests fitxers amb l’objecte de rectificar-ne o cancel·lar-ne de forma total o parcial el contingut. Per fer-ho hauran de sol·licitar-ho per escrit a l’Associació PAS A PAS amb el càncer de mama, c/ Viladecans, 18, 08014 Barcelona, o per correu electrònic a l’adreça info@pasapascm.cat , indicant a l’assumpte “LOPD”.
 1. La inscripció comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal dels participants. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà (publicacions municipals, Internet, mitjans externs, material promocional, xarxes socials, etc.). La distribució podrà efectuar-se únicament gratuïtament i amb l’objectiu de difondre les activitats de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama i de l’Hospital Clínic de Barcelona.
 1. La sola inscripció en aquesta activitat implica l’acceptació total del que preceptua aquest Reglament.
 1. Sorteigs:
 • Entre totes les persones inscrites a l’activitat i per cortesia dels patrocinadors Turycar Peugeot i Mas Corominola, se sortejarà una estada de dues nits per a dues persones a la casa de turisme rural Mas Corominola (Olot), així com un cotxe a disposició durant tota l’estada. Aquest sorteig es farà el mateix dia que se celebri el III Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama. L’organització, un cop fetes les comprovacions corresponents, lliurarà un val per a l’estada i per tenir a disposició el cotxe. Per l’entrega del premi és imprescindible la presència del guanyador
 • Totes les persones que participin enviant imatges relacionades amb l’esdeveniment des del dia 01.10.2018 fins al 28.10.2018 amb l’etiqueta #zumbasantboi o #TurycarPeugeot a les xarxes FACEBOOK o INSTAGRAMparticiparan en un sorteig per gaudir d’un cotxe durant un cap de setmana, per cortesia del nostre patrocinador Turycar Peugeot. El resultat d’aquest sorteig es publicarà a les xarxes els dies següents i es notificarà a la persona guanyadora.
 1. Per fer ús del vehicle Peugeot per cortesia de Turycar és indispensable ser major de 25 anys i tenir de carnet de conduir de mínim dos anys d’antiguitat. S’haurà de fer la reserva prèvia trucada, i s’ha de gaudir abans del 28 d’octubre de 2019.
 1. L’estada de les dues nits a Mas Corominola es podrà gaudir sempre fora de temporada alta, prèvia trucada per fer la reserva corresponent, i s’haurà de gaudir abans del 28 d’octubre de 2019.
 2. L’activitat només podrà ser suspesa en cas que, per inclemències del temps o qualsevol altre problema, així ho determini el comitè organitzador. En aquest cas no seran retornats els diners de les inscripcions, ja que són destinats a un projecte de teràpia immunològica personalitzada contra el càncer de mama HER2-positiu, que es duu a terme al Laboratori del Dr. Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona.