L’activitat principal de l’Associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama, és la de recaptar fons destinats a la investigació. Aquests fons són recaptats bàsicament amb l’organització d’activitats esportives. En aquests moments els recursos que s’aconsegueixen van destinats a l’estudi, que és dur a terme al Laboratori d’Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona amb el nom d’Estudi molecular en tumors de pacients HER2.

Per a aconseguir aquests fons es volen realitzar diverses actuacions al llarg de l’any:

 • Organització d’un torneig anual de futbol sala femení
 • Caminades populars, de diferents dificultats, cosa que permetrà tant a gent sana com a gent malalta fer una passejada per indrets a l’aire lliure. Aquesta activitat es realitzarà amb la col·laboració de l’empresa Annapurna.
 • Organització de concerts solidaris
 • Organització i/o participació en d’altres esdeveniments esportius: padel, tai txi, zumba, etc. Així mateix, s’han fet samarretes solidàries que es vendran en tots aquests esdeveniments i també en fires i trobades i en els recintes dels diferents hospitals de Barcelona en determinades dates.

 

 

lV ZUMBA PAS A PAS AMB EL CÀNCER DE MAMA

lV ZUMBA PAS A PAS AMB EL CÀNCER DE MAMA

L’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per mitjà de la Regidoria d’Esports i de la de Solidaritat, organitzen el proper diumenge 27 d’octubre,  el IV Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama, que se celebrarà a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, (com arribar hi) de Sant Boi de Llobregat.

Tota la recaptació serà destinada al projecte d’Immunoteràpia personalitzada contra el Càncer de Mama que es duu a terme al Laboratori del Dr. Aleix Prat a l’Hospital Clínic, de Barcelona

Es tracta d’una activitat solidària, oberta a tothom, sense cap límit d’edat, sexe o nacionalitat, amb un caire ludicoesportiu i en cap cas competitiu. L’activitat serà dirigida per monitors professionals de les següents entitats:

INSCRIPCIONS IV ZUMBA PAS A PAS AMB EL CÀNCER DE MAMA

Informació bàsica de l’activitat:

 Horari: de les 10:00 h a les 14:00 h (aproximadament).

 • La data d’inici de les inscripcions és el 9 de setembre de 2019 i la data límit per inscriure’s serà el dissabte 26 a les 23:55h.
 • Totes les inscripcions es faran mitjançant la web de l’Associació PAS a PAS amb el Càncer de Mama (pasapascm.cat) a través de la plataforma de venda d’entrades Codetickets.

La inscripció té un cost de:

 • Inscripcions fetes abans del 14 d’octubre de 2019:
  • 10,00 euros per al públic en general. 
  • 5,00 euros per als menors de 8 anys.  
 • Inscripcions fetes a partir del 14 d’octubre de 2019:
  • 12,00 euros per al públic en general
  • 6,00 euros per als menors de 8 anys
 • Els menors de 18 anys hauran de lliurar, abans de l’inici de l’activitat, l’autorització per a menors d’edat signada pel pare, mare o tutor legal. La no comunicació eximeix de tota responsabilitat a  l’organització.
 • També hi haurà una inscripció «Fila 0», per als que no hi participin però que vulguin col·laborar. Aquest tipus d’inscripció no dona dret a la participació en els sorteigs ni al obsequi a la samarreta. La «Fila 0» restarà oberta fins les 24 h del diumenge 27 d’octubre.
 • Tothom qui s’hi inscrigui serà obsequiat amb una samarreta commemorativa de l’activitat (fins a exhaurir les existències). 

Punts de recollida de samarretes:

  • Divendres 25 d’octubre de 18.00 h a 20.00 h. al concessionari TURYCAR (Ctra de la Sta Creu de Calafell, 67, Sant Boi de Llobregat)
  • Dissabte 26 d’octubre de 10.30 h a 13.00 h al concessionari TURYCAR
  • Diumenge 27 d’octubre , de 9:15 h a 9:45 h, a: l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat.

Per a la recollida cal portar el comprovant del pagament, imprès o bé digital.

SORTEIGS:

·Entre totes les persones inscrites i per cortesia dels patrocinadors, se sortejarà una estada de dues nits per a dues persones a la casa de turisme rural, per cortesia de Mas Corominola (Olot), així com la disposició durant tota l’estada d’un cotxe per cortesia del nostre patrocinador Turycar Peugeot. Aquest sorteig es farà el mateix dia de l’activitat i per ser guanyador és imprescindible la presència del titular de l’inscripció.

·Així mateix, i per cortesia de Turycar Peugeot, se sortejarà l’ús d’un cotxe durant un cap de setmana, entre totes les persones que enviin imatges relacionades amb l’esdeveniment a les xarxes FACEBOOK o INSTAGRAM, amb les etiquetes  #zumbasantboi i #TurycarPeugeot, participaran en un sorteig per gaudir d’un cotxe durant un cap de setmana, per cortesia del nostre patrocinador Turycar Peugeot. El període per enviar les imatges és de l’1 al 27 d’octubre de 2019. El resultat d’aquest sorteig es publicarà a les xarxes els dies següents i es notificarà la persona guanyadora.

*Per poder gaudir del cotxe en ambdós sorteigs, és condició indispensable que el conductor tingui més de 25 anys i 2 anys d’antiguitat del carnet de conduir.

Vídeo edició 2017

 

Patrocinadors:

 

  

 NORMATIVA

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per mitjà de la Regidoria d’Esports, en coordinació amb la de Solidaritat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama, organitzen el IV Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama, que se celebrarà el diumenge 27 d’octubre de 2018 a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta

 1. La classe d’exhibició de Zumba (master class) és oberta a tothom sense límit d’edat, sexe o nacionalitat.
 1. L’horari serà de les 10:00 h fins a les 14:00 h.
 1. El lloc de realització serà a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat.
 1. La inscripció tindrà un preu de 10,00 € per als adults, i de 5,00 € per als menors de 8 anys, per a inscripcions fetes abans del 14 d’octubre, i de 12,00 € i 6,00 €, respectivament, per a les inscripcions fetes amb partir d’aquesta data. Tothom qui s’hi inscrigui serà obsequiat amb una samarreta commemorativa (fins que s’exhaureixin les existències), excepte les inscripcions a Fila 0 que restarà oberta fins les 24 h del dia 27 d’octubre

La recaptació integra serà lliurada a benefici  del Laboratori del Dr. Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona per el projecte d’Immunuterápia personalitzada contra el càncer de mama.

 1. L’activitat tindrà caire ludicoesportiu i solidari, en cap cas competitiu.
 2. L’activitat serà dirigida per  monitors professionals de:
 1. Inscripcions: totes les inscripcions es faran mitjançant la web de l’Associació PAS a PAS amb el Càncer de Mama (pasapascm.cat) a través de la plataforma de venda d’entrades Codetickets.

La data d’inici de les inscripcions serà el 9 de setembre de 2019.  i restarà oberta fins al 26 d’octubre a les 23:55 h.   Els menors de 18 anys hauran de lliurar, abans de l’inici de l’activitat, l’autorització per a menors d’edat signada pel pare, mare o tutor legal. La no comunicació eximeix de tota responsabilitat a  l’organització.

Punts de recollida de samarretes:  

 • Divendres 25 d’octubre de 2018, de 18.00 h a 20.00 h al concessionari TURYCAR (carretera de la Santa Creu de Calafell, 67, Sant Boi de Llobregat).
 • Dissabte 26 d’octubre de 2018, de 10.30 h a 13.00 h TURYCAR (carretera de la Santa Creu de Calafell, 67, Sant Boi de Llobregat).
 • Diumenge 27 d’octubre de 2018, de 9:15 h a 9:45 h, a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat.

Per a la recollida cal portar el comprovant del pagament, imprès o bé digital.

 

 1. Pot trobar-se tota la informació relativa a l’activitat al web de l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama (pasapascm.cat) i al web municipal (www.santboi.cat).
 1. L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament si les circumstàncies ho fessin necessari.
 1. La persona que formalitza la inscripció manifesta que està en perfecte estat de salut per dur a terme l’activitat i n’assumeix la responsabilitat en cas que hi participi patint una malaltia de cor, vista, oïda, o dels aparells circulatoris, locomotor i digestiu.
 1. L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els participants i espectadors durant aquesta activitat.
 1. En inscriure’s en aquesta activitat les persones participants donen el seu consentiment perquè l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama, per si mateix o mitjançant terceres entitats, tractin automàticament les seves dades de caràcter personal, amb la finalitat exclusivament esportiva o promocional. D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qui ho desitgi té dret a accedir a aquests fitxers amb l’objecte de rectificar-ne o cancel·lar-ne de forma total o parcial el contingut. Per fer-ho hauran de sol·licitar-ho per escrit a l’Associació PAS A PAS amb el càncer de mama, c/ Viladecans, 18, 08014 Barcelona, o per correu electrònic a l’adreça info@pasapascm.cat , indicant a l’assumpte “LOPD”.
 1. La inscripció comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal dels participants. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà (publicacions municipals, Internet, mitjans externs, material promocional, xarxes socials, etc.). La distribució podrà efectuar-se únicament gratuïtament i amb l’objectiu de difondre les activitats de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama i de l’Hospital Clínic de Barcelona.
 1. La sola inscripció en aquesta activitat implica l’acceptació total del que preceptua aquest Reglament.
 1. Sorteigs:
 • Entre totes les persones inscrites a l’activitat i per cortesia dels patrocinadors Turycar Peugeot i Mas Corominola, se sortejarà una estada de dues nits per a dues persones a la casa de turisme rural Mas Corominola (Olot), així com un cotxe a disposició durant tota l’estada. Aquest sorteig es farà el mateix dia que se celebri el IV Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama. L’organització, un cop fetes les comprovacions corresponents, lliurarà un val per a l’estada i per tenir a disposició el cotxe. Per l’entrega del premi és imprescindible la presència del guanyador
 • Totes les persones que participin enviant imatges relacionades amb l’esdeveniment des del dia 01.10.2019 fins al 27.10.2019 amb l’etiqueta #zumbasantboi i #TurycarPeugeot a les xarxes FACEBOOK o INSTAGRAMparticiparan en un sorteig per gaudir d’un cotxe durant un cap de setmana, per cortesia del nostre patrocinador Turycar Peugeot. El resultat d’aquest sorteig es publicarà a les xarxes els dies següents i es notificarà a la persona guanyadora.
 1. Per fer ús del vehicle Peugeot per cortesia de Turycar és indispensable ser major de 25 anys i tenir de carnet de conduir de mínim dos anys d’antiguitat. S’haurà de fer la reserva prèvia trucada, i s’ha de gaudir abans del 27 d’octubre de 2020.
 1. L’estada de les dues nits a Mas Corominola es podrà gaudir sempre fora de temporada alta, prèvia trucada per fer la reserva corresponent, i s’haurà de gaudir abans del 27 d’octubre de 2020.
 2. L’activitat només podrà ser suspesa en cas que, per inclemències del temps o qualsevol altre problema, així ho determini el comitè organitzador. En aquest cas no seran retornats els diners de les inscripcions, ja que seran lliurats a benefici del Laboratori del Dr. Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona per el projecte d’Immunuterápia personalitzada contra el càncer de mama.
SEGONA CAMINADA SOLIDÀRIA MAMACLÍNIC

SEGONA CAMINADA SOLIDÀRIA MAMACLÍNIC

primera caminada mamaclinic

AVÍS IMPORTANT  Accès en vehicle privat

 • Per accedir a aparcament de Cal Tet, a causa d’obres que està fent l’ajuntament, l’accés s’ha de fer per la Carretera de la Marina, a partir d’aquí trobareu la senyalització fins al lloc de començament on es pot deixar el vehicle a l’aparcament senyalitzat (Pàrquing Cal Tet).
 • Per accedir en vehicle privat a l’aparcament de Cal Tet, a causa d’obres que està fent l’ajuntament, l’accés s’ha de fer per la Carretera de la Marina, a partir d’aquí trobareu la senyalització fins al lloc de començament, on es pot deixar el vehicle (Pàrquing Cal Tet). Es recomana circular amb especial prudència per aquest tram, ja que és d’ús exclusiu per vehicles autoritzats.

El proper dissabte 11 de maig a les 10 del matí se celebrarà la Segona Caminada Solidària MamaClínic, organitzada per l’Associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama, amb  la col·laboració de l’Associació Save the Mama, Xemio i l’Associació GamisFundació Invi, Asociación Cáncer Mama Metastásico, i amb el suport de l’Hospital Clínic de Barcelona, és la segona edició d’una activitat que pretén ser al calendari cada any. Enguany consisteix en una bonica passejada al voltant dels Espais Naturals del delta del Riu Llobregat.

  • Al llarg del matí es faran diferents tallers sobre salut (zona aparcament), alimentació, esport, bons hàbits, etc.
  • Aquesta caminada, que és apta per a tothom i pretén acostar-nos a uns hàbits de vida saludables, té un caire ludicoesportiu i solidari, en cap cas competitiu.
  • Tots els participants inscrits seran obsequiats amb una samarreta commemorativa de l’esdeveniment fins a exhaurir-ne les existències.
  • Hi ha una entrada km 0, que romandrà obert fins al dia 11, a les 24 h, per als que no puguin participar-hi, però hi vulguin col·laborar.
  • El reglament es pot descarregar aqui

La totalitat dels diners recaptats anirà destinat al projecte d’Immunoteràpia personalitzada contra el Càncer de Mama, que es du a terme al laboratori del doctor Aleix Prat, a l’Hospital Clínic de Barcelona.

INSCRIPCIÓ CAMINADA  

Compra aquí les teves entrades
ticketea by Eventbrite
I CAMINADA MAMACLINIC

 

 

Informació bàsica de l’activitat

 

HORARI:
A partir de les 10 h. Segons l’itinerari triat.

ITINERARIS:

Hi ha tres itineraris, d’acord amb les possibilitats de cada participant, només a l’itinerari mitjà és permès portar gossos i sempre lligats. Tots ells tenen la sortida i arribada a l’Aparcament de Cal Tet, on es desenvolupen els diferents tallers.

Itinerari curt, de 1,2 km
Hora de sortida: 10.15 h (dificultat molt baixa)
• Es caminarà per l’interior dels Espais Naturals del Riu

PROHIBIT DUR GOSSOS EN AQUEST RECORREGUT

 

Itinerari mitjà, d’uns 4,6 km

Hora de sortida: 10.30 h (dificultat molt baixa)
• Es caminarà per l’exterior dels Espais Naturals del Riu

ES PODEN DUR GOSSOS PERÒ SEMPRE LLIGATS

 

Itinerari llarg, de 6,2 km

Hora de sortida: 10.00 h (dificultat baixa, depenent de l’estat físic)
• Es caminarà per l’interior dels Espais Naturals del Riu

PROHIBIT DUR GOSSOS EN AQUEST RECORREGUT

 

Imatges dels recorreguts

ACCESSOS:

Transport públic (orientatiu) 

L9 sud direcció Aeroport fins a Cèntric, caminar fins a Plaça Catalunya i agafar autobús *PR2 o PR3 fins a Tanatori (13 parades).

L9 sud direcció Aeroport fins a Cèntric, sortir per C. Lleida i caminar 25 min.

Amb el metro L9Sud, a la parada de les moreres, del cèntric o del Parc Nou, amb una passejada de més de 2 km s’arriba als espais naturals. 

 R2 (rodalies) fins el Prat i *PR2 o PR3 fins a Tanatori. 

El bus PR3 que té origen a l’estació de tren del Prat de Llobregat s’atura a la parada Cementiri Sud – Tanatori , que queda a poc més d’1 Km. de l’entrada dels espais naturals.

 TMB 65 o 165 (Plaça Espanya) fins al Prat, parada Plaça Catalunya, i *PR2 o PR3 fins a Tanatori (13 parades)

El bus PR3 que té origen a l’estació de tren del Prat de Llobregat s’atura a la parada Cementiri Sud – Tanatori , que queda a poc més d’1 Km. de l’entrada dels espais naturals.

 *La frecuencia de pas de PR2 i PR3 es de 30 minuts.  

Coordenades GPS

Punt d’informació dels espais naturals del Riu.  41.312697, 2.115989

PREUS:

Inscripcions fetes abans del 29 d’abril de 2019:
• 10,00 euros per al públic en general.
• 5,00 euros per als menors de 8 anys.
Inscripcions fetes a partir del 29 d’abril de 2019:
• 12,00 euros per al públic en general
• 7,00 euros per als menors de 8 anys
Els menors d’edat necessiten l’autorització signada pels pares o tutors. Els menors de 14 anys han d’anar acompanyats per una persona adulta. El model d’autorització es pot descarregar aquí.

PUNTS DE RECOLLIDA DE SAMARRETES:

Dimecres 8 de maig, de 16.30 a 19 h, a l’Associació Save the Mama (carrer de València, 115, 08011 Barcelona)

• Dijous 9 de maig, de 10 a 13.30 h, a l’Associació Save the Mama (carrer de València, 115, 08011 Barcelona)

• Dissabte 11 de maig, de 9.30 a 10.00 h, al Parquing dels Espais Naturals del Delta del Llobregat (Cal Tet). . També es podran realitzar inscripcions, sempre quan no s’hagi excedit el nombre màxim de participants, (500 persones).

Per recollir la samarreta caldrà portar l’entrada impresa, o bé a l’aplicació mòbil de Ticketea.

Agraïments:

III SETMANA DE TASTETS SOLIDARIS

III SETMANA DE TASTETS SOLIDARIS

Deixem la mandra enrere i comencem el setembre amb ganes. Us proposem la III Edició de Tastets solidaris del Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx «Riera Blanca», del 17 al 21 de setembre.
Prova els tallers i alhora col·labora amb nosaltres. Us esperen els tallers de: Desperta la teva creativitat, Marxa Nòrdica i Salut, Projecció dels curts en 48 h, Zumba, Tast de Cerveses, Educació postural i Defensa personal. Tot el que es recapti de les inscripcions serà donat per al projecte de teràpia immunològica personalitzada contra el càncer de mama HER2-positiu que es duu a terme al Laboratori del Dr. Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona. Espavileu que queden poques places!!

Descarregar tríptic de l'activitat

Aquí post descarregar el tríptic de totes les activitats de la III Setmana de Tastets Solidaris.

 

lll ZUMBA PAS A PAS AMB EL CÀNCER DE MAMA

INFORMACIÓ DE LES NOVES DADES DEL SORTEIG I DE LA RECOLLIDA DE SAMARRETES

Com ja sabeu, el III Zumba PAS A PAS amb el Càncer de Mama es va haver d’anul·lar, com preveu la normativa, a conseqüència de les condicions climatològiques que la van fer impossible, no només per la dificultat de realitzar una activitat sota la pluja, sinó també pel risc que implica utilitzar aparells elèctrics en un lloc mullat, com són els altaveus i aparells de música.

Volem donar les gràcies a les 442 persones inscrites per la seva col·laboració i solidaritat, així com pel suport i comprensió. Els 4.294,00 € recollits seran destinats íntegrament al projecte d’investigació contra el càncer de mama tal com estava previst.

Malgrat tot, el comitè organitzador ha fet les gestions necessàries amb els patrocinadors a fí que el sorteig de cap de setmana a la casa rural Mas Corominola i de l’ús d’un cotxe cedit per Turycar Peugeot sí que es dugui a terme. Així, el sorteig es farà el proper dia 5 de novembre, a les 17 hores, al concessionari Turycar Peugeot (com anar-hi), es retransmetrà en directe a través de Facebook Live (https://www.facebook.com/pasapascm), i posteriorment es penjarà a la web de l’Associació.

Les persones que encara no hagin recollit la samarreta podran fer-ho de 17 a 20 hores en aquest mateix concesionari.

Agraïm la vostra col·laboració.

L’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per mitjà de la Regidoria d’Esports i de la de Solidaritat, organitzen el proper diumenge 28 d’octubre,  la III Master class solidària Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama, que se celebrarà a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, (com arribar hi) de Sant Boi de Llobregat.

L’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama té per objectiu principal recollir fons destinats a la investigació contra aquesta malaltia, la totalitat dels diners recaptats anirà destinada al projecte de teràpia immunològica personalitzada contra el càncer de mama HER2-positiu, que es duu a terme al Laboratori del Dr. Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona.

Es tracta d’una activitat solidària, oberta a tothom, sense cap límit d’edat, sexe o nacionalitat, amb un caire ludicoesportiu i en cap cas competitiu. L’activitat serà dirigida per dos monitors professionals de l’entitat ALMA&BAILE.

COMPRA D’ENTRADES

Compra aquí les teves entrades
ticketea by Eventbrite

 

Informació bàsica de l’activitat:

 • Horari: de les 11.00 h a les 13.00 h (aproximadament).
 • La data d’inici de les inscripcions pel III Zumba Pas a Pas, és el 10 de setembre de 2018 i la data límit per inscriure’s serà el moment abans de fer el sorteig.
 • Totes les inscripcions es faran mitjançant la web de l’Associació PAS a PAS amb el Càncer de Mama (pasapascm.cat) a través de la plataforma de venda d’entrades Ticketea.
 • La inscripció tindrà un preu de 10,00 € per als adults, i de 5,00 € per als menors de 12 anys, per a inscripcions fetes abans del 22 d’octubre, i de 12,00 € i 6,00 €, respectivament, per a les inscripcions fetes amb partir d’aquesta data. Tothom qui s’hi inscrigui serà obsequiat amb una samarreta commemorativa (fins que s’exhaureixin les existències).
 • Per als menors d’edat és obligatori portar l’autorització del pare, de la mare o del tutor legal en el moment de la recollida de la samarreta.
 • Punts de recollida de samarretes:
  • Divendres 26 d’octubre de 18.00 h a 20.00 h. al concessionari TURYCAR (Ctra de la Sta Creu de Calafell, 67, Sant Boi de Llobregat)
  • Dissabte 27 d’octubre de 10.30 h a 13.00 h al concessionari TURYCAR
  • Diumenge 28 d’octubre , de 9.30 h a 10.45 h, a: l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat.
  • Per a la recollida cal portar el comprovant del pagament, imprès o bé digital.

SORTEIGS:

·Entre totes les persones inscrites a l’activitat i per cortesia dels patrocinadors Turycar Peugeot i Mas Corominola, se sortejarà una estada de dues nits per a dues persones a la casa de turisme rural Mas Corominola (Olot), així com un cotxe a disposició durant tota l’estada, per cortesia del nostre patrocinador Turycar Peugeot. Aquest sorteig es farà el mateix dia que se celebri el III Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama. Per l’entrega del premi és imprescindible la presència del guanyador.

·Totes les persones que participin enviant imatges relacionades amb l’esdeveniment des del dia 1.10.2018 fins al 28.10.2018 amb l’etiqueta  #zumbasantboi o #TurycarPeugeot a les xarxes FACEBOOK o INSTAGRAM, participaran en un sorteig per gaudir d’un cotxe durant un cap de setmana, per cortesia del nostre patrocinador Turycar Peugeot. El resultat d’aquest sorteig es publicarà a les xarxes els dies següents i es notificarà la persona guanyadora.

*El conductor ha de tenir més de 25 anys i 2 anys d’antiguitat del carnet de conduir.

 

Vídeo edició 2017

 

Patrocinadors:

 

NORMATIVA

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per mitjà de la Regidoria d’Esports, en coordinació amb la de Solidaritat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama, organitzen el III Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama, que se celebrarà el diumenge 28 d’octubre de 2018 a l’Hospital Clínic de Barcelona col·labora en aquesta activitat.

 1. La classe d’exhibició de Zumba (master class) és oberta a tothom sense límit d’edat, sexe o nacionalitat.
 1. L’horari serà de les 11.00 h fins a les 13.00 h.
 1. El lloc de realització serà a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat.
 1. La inscripció tindrà un preu de 10,00 € per als adults, i de 5,00 € per als menors de 12 anys, per a inscripcions fetes abans del 22 d’octubre, i de 12,00 € i 6,00 €, respectivament, per a les inscripcions fetes amb partir d’aquesta data. Tothom qui s’hi inscrigui serà obsequiat amb una samarreta commemorativa (fins que s’exhaureixin les existències).

La totalitat dels diners recaptats anirà destinada al projecte de teràpia immunològica personalitzada contra el càncer de mama HER2-positiu que es duu a terme al Laboratori del Dr. Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona.

 1. L’activitat tindrà caire ludicoesportiu i solidari, en cap cas competitiu.
 1. L’activitat serà dirigida per dues monitores professionals de l’entitat ALMA & BAILE.
 1. Inscripcions: totes les inscripcions es faran mitjançant la web de l’Associació PAS a PAS amb el Càncer de Mama (pasapascm.cat) a través de la plataforma de venda d’entrades Ticketea.

La data d’inici de les inscripcions serà el 10 de setembre de 2018.   La data límit per inscriure’s serà el moment abans de fer el sorteig.   Els menors de 18 anys hauran de lliurar, abans de l’inici de l’activitat, l’autorització per a menors d’edat signada pel pare, mare o tutor legal. La no comunicació eximeix de tota responsabilitat a  l’organització.     Punts de recollida de samarretes:  

 • Divendres 26 d’octubre de 2018, de 18.00 h a 20.00 h al concessionari TURYCAR (carretera de la Santa Creu de Calafell, 67, Sant Boi de Llobregat).
 • Dissabte 27 d’octubre de 2018, de 10.30 h a 13.00 h TURYCAR (carretera de la Santa Creu de Calafell, 67, Sant Boi de Llobregat).
 • Diumenge 28 d’octubre de 2018, de 9.30 h a 10.45 h, a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat

Per a la recollida cal portar el comprovant del pagament, imprès o bé digital.

 1. Pot trobar-se tota la informació relativa a l’activitat al web de l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama (pasapascm.cat) i al web municipal (www.santboi.cat).
 1. L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament si les circumstàncies ho fessin necessari.
 1. La persona que formalitza la inscripció manifesta que està en perfecte estat de salut per dur a terme l’activitat i n’assumeix la responsabilitat en cas que hi participi patint una malaltia de cor, vista, oïda, o dels aparells circulatoris, locomotor i digestiu.
 1. L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els participants i espectadors durant aquesta activitat.
 1. En inscriure’s en aquesta activitat les persones participants donen el seu consentiment perquè l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama, per si mateix o mitjançant terceres entitats, tractin automàticament les seves dades de caràcter personal, amb la finalitat exclusivament esportiva o promocional. D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qui ho desitgi té dret a accedir a aquests fitxers amb l’objecte de rectificar-ne o cancel·lar-ne de forma total o parcial el contingut. Per fer-ho hauran de sol·licitar-ho per escrit a l’Associació PAS A PAS amb el càncer de mama, c/ Viladecans, 18, 08014 Barcelona, o per correu electrònic a l’adreça info@pasapascm.cat , indicant a l’assumpte “LOPD”.
 1. La inscripció comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal dels participants. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà (publicacions municipals, Internet, mitjans externs, material promocional, xarxes socials, etc.). La distribució podrà efectuar-se únicament gratuïtament i amb l’objectiu de difondre les activitats de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama i de l’Hospital Clínic de Barcelona.
 1. La sola inscripció en aquesta activitat implica l’acceptació total del que preceptua aquest Reglament.
 1. Sorteigs:
 • Entre totes les persones inscrites a l’activitat i per cortesia dels patrocinadors Turycar Peugeot i Mas Corominola, se sortejarà una estada de dues nits per a dues persones a la casa de turisme rural Mas Corominola (Olot), així com un cotxe a disposició durant tota l’estada. Aquest sorteig es farà el mateix dia que se celebri el III Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama. L’organització, un cop fetes les comprovacions corresponents, lliurarà un val per a l’estada i per tenir a disposició el cotxe. Per l’entrega del premi és imprescindible la presència del guanyador
 • Totes les persones que participin enviant imatges relacionades amb l’esdeveniment des del dia 01.10.2018 fins al 28.10.2018 amb l’etiqueta #zumbasantboi o #TurycarPeugeot a les xarxes FACEBOOK o INSTAGRAMparticiparan en un sorteig per gaudir d’un cotxe durant un cap de setmana, per cortesia del nostre patrocinador Turycar Peugeot. El resultat d’aquest sorteig es publicarà a les xarxes els dies següents i es notificarà a la persona guanyadora.
 1. Per fer ús del vehicle Peugeot per cortesia de Turycar és indispensable ser major de 25 anys i tenir de carnet de conduir de mínim dos anys d’antiguitat. S’haurà de fer la reserva prèvia trucada, i s’ha de gaudir abans del 28 d’octubre de 2019.
 1. L’estada de les dues nits a Mas Corominola es podrà gaudir sempre fora de temporada alta, prèvia trucada per fer la reserva corresponent, i s’haurà de gaudir abans del 28 d’octubre de 2019.
 2. L’activitat només podrà ser suspesa en cas que, per inclemències del temps o qualsevol altre problema, així ho determini el comitè organitzador. En aquest cas no seran retornats els diners de les inscripcions, ja que són destinats a un projecte de teràpia immunològica personalitzada contra el càncer de mama HER2-positiu, que es duu a terme al Laboratori del Dr. Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona.  

GRAN ÈXIT DEL III TORNEIG SOLIDARI DE FUTBOL SALA FEMENÍ PAS A PAS AMB EL CÀNCER DE MAMA

GRAN ÈXIT DEL III TORNEIG SOLIDARI DE FUTBOL SALA FEMENÍ PAS A PAS AMB EL CÀNCER DE MAMA

L’associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama, va celebrar el passat 30 de juny al Pavelló Municipal de La Floresta, el III torneig solidari de futbol sala femení. Va ser tot un èxit de participació, tot seguit podeu veure les estadístiques del torneig:

12 equips, 107 jugadores, 26 partits, 122 gols, 82 faltes i cap targeta ni groga ni vermella.

El resultat del torneig va ser:

CLASSIFICACIÓ FINAL

1rLaions
2nDona Sana, AE
3rPas a Pas
4tDomingueras
Mirasolenques
La Bordeta
MC’s Soul
Tiritas
Leonas
10èVemuteras
11èUna mica de tot
12èDottirs

Un altre any volem agrair la participació i solidaritat de totes les persones que es van acostar gaudint de l’activitat i col·laborant  amb l’Associació. Com ja sabeu tots els fons recaptats seran donats íntegrament al Laboratori del doctor Aleix Prat de l’Hospital Clínic de Barcelona, per a la creació d’un CAR contra tumors HER2+.

Així mateix, agraïm a tots els nostres patrocinadors i col·laboradors puntuals la seva aportació desinteressada.

GALERIA DE FOTOS

Amb la col.laboració del Clínic

PATROCINADORS:

III Torneig solidari de futbol sala femení Pas a Pas amb el Càncer de Mama

III Torneig solidari de futbol sala femení Pas a Pas amb el Càncer de Mama

ACTIVITAT FINALITZADA

Tal com ja vàrem fer l’any passat, l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama, us convida a participar en el llI Torneig de futbol sala femení solidari, que se celebrarà al Pavelló de la Floresta, a Sant Cugat del Vallès el dissabte 30 de juny (com anar-hi).

L’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama té per objectiu principal recollir fons destinats a la investigació contra aquesta malaltia, concretament els fons seran donats íntegrament al Laboratori del doctor Aleix Prat de l’Hospital Clínic, de Barcelona per a la creació d’un CAR contra tumors HER2+ que es du a terme al laboratori del Dr. Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona.

La Informació bàsica del torneig és:

 • Horari: de 9.00 h 21.00 h (aproximadament)
 • Nombre d’equips participants a determinar (hi haurà obsequis dels col·laboradors per a totes les participants)
 • Aportació de 100 € per equip (inclou la mútua esportiva)
 • Mínim 3 partits garantits en funció del nombre d’equips inscrits
 • Els partits tindran una durada de 15 minuts per part, excepte la final que serà de 20 minuts per part
 • Trofeu als 3 primers equips classificats
 • Hi Haurà servei de bar
 • Possible accés a la piscina
 • En el cas de jugadores menors d’edat caldrà aportar abans de l’inici del primer partit la corresponent autorització paterna

Aquí podeu consultar la normativa del torneig

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres

Si voleu participar-hi us podeu inscriure aqui.

 

Amb la col.laboració del Clínic

 

 

PATROCINADORS:

GRAN ÈXIT DE LA PRIMERA CAMINADA SOLIDÀRIA MAMACLÍNIC

GRAN ÈXIT DE LA PRIMERA CAMINADA SOLIDÀRIA MAMACLÍNIC

GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ!!!

 
El passat dissabte 21 d’abril es va celebrar al Parc Natural de Collserola la I Caminada solidària Mama Clínic amb un gran èxit de participació:  547 inscripcions!!!!
 • 450 adults
 • 30 menors de 8 anys
 • 67 km0
Us volem donar les gràcies a tots vosaltres perquè amb la vostra participació  hem pogut recaptar  la quantitat de  5.652,00 € que seran donats íntegrament al Laboratori del doctor Aleix Prat de l’Hospital Clínic, de Barcelona per a la creació d’un CAR contra tumors HER2+. Gràcies també a l’Associació Save the Mama, Xemio, l’Associació Gamis i Help & Run per la seva col·laboració tant en l’organització de l’activitat esportiva com en la realització dels tallers que es van desenvolupar durant tot el matí. Gràcies a Spai Shen, Ben d’Hora, Pink Mama, Hidroskin i Nordic Walking Terapèutic , per la seva dedicació desinteressada en la realització dels diferents tallers. Moltes gràcies als nostres col·laboradors habituals  Tomàs da Silva, Jordi Teixidor i Pep Casamiquela,  per la realització de les fotografies i del vídeo de la jornada, així com a Inac Audiovisuals per la cessió gratuïta de tot l’equip de so. I finalment, moltes gràcies a les persones voluntàries de totes les associacions per la seva col·laboració.

LES FOTOS DE LA CAMINADA

Agraïments:

 
 

PRIMERA CAMINADA SOLIDÀRIA MAMACLÍNIC

primera caminada mamaclinic

ACTIVITAT FINALITZADA

 

El proper dissabte 21 d’abril de 2018 se celebrarà la I Caminada Solidària MamaClínic, organitzada per l’Associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama, amb  la col·laboració de l’Associació Save the Mama, Xemio i l’Associació Gamis, i amb el suport de l’Hospital Clínic de Barcelona, és la primera edició d’una activitat que pretén ser al calendari cada any. Enguany consisteix en una bonica passejada matinal per la serralada de Collserola al voltant de l’àrea de lleure de Santa Maria de Vallvidrera.

  • Al llarg del matí es faran diferents tallers sobre salut, alimentació, esport, bons hàbits, etc.
  • Aquesta caminada, que és apta per a tothom i pretén acostar-nos a uns hàbits de vida saludables, té un caire ludicoesportiu i solidari, en cap cas competitiu.
  • Tots els participants seran obsequiats amb una samarreta commemorativa de l’esdeveniment fins a exhaurir-ne les existències.
  • Hi ha una entrada km 0, que romandrà obert fins al dia 22, a les 24 h, per als que no puguin participar-hi, però hi vulguin col·laborar.
  • El reglament es pot descarregar aquí.

La totalitat dels diners recaptats anirà destinada a la creació d’un CAR contra tumors HER2+, que es du a terme al laboratori del doctor Aleix Prat, a l’Hospital Clínic de Barcelona.

COMPRA DE TIQUETS

Compra aquí les teves entrades
ticketea
I CAMINADA MAMACLINIC

Informació bàsica de l’activitat

HORARI:
A partir de les 10 h. Segons l’itinerari triat.

ITINERARIS:

Hi ha tres itineraris, d’acord amb les possibilitats de cada participant:

Itinerari llarg, de 7 km
• Hora de sortida: 10.00 h (dificultat baixa, depenent de l’estat físic)
• Recorregut: àrea de lleure de Vallvidrera – pantà de Vallvidrera – font de la Budellera – àrea de lleure de Vallvidrera (És la suma dels dos itineraris següents.)

Enllaços itinerari: WebPDFGPX trackKML Google earth

 

Itinerari mitjà, de 5 km
• Hora de sortida: 10.15 h (dificultat baixa, depenent de l’estat físic)
• Recorregut: àrea de lleure de Vallvidrera – font de la Budellera – àrea de lleure de Vallvidrera.

Enllaços itinerari: WebPDFGPX trackKML Google Earth

 

Itinerari curt, d’uns 2 km.
• Hora de sortida: 10.30 h (dificultat molt baixa)
• Recorregut: àrea de lleure de Vallvidrera – pantà de Vallvidrera – àrea de lleure de Vallvidrera

Enllaços itinerari: WebPDF GPX trackKML Google earth

La sortida i l’arribada seran en el mateix lloc i sempre caldrà seguir el traçat marcat per l’organització.

 

ACCESSOS:
Transport públic (recomanat)
 • FGC: estació del Baixador de Vallvidrera, a 5 min (línies S1 i S2)
En cotxe
 • Per la carretera de Vallvidrera a Sant Cugat, km 4,7 (BV-1418)

PREUS:
Inscripcions fetes abans del 16 d’abril de 2018:
• 10,00 euros per al públic en general.
• 5,00 euros per als menors de 8 anys.
Inscripcions fetes a partir del 16 d’abril de 2018:
• 12,00 euros per al públic en general
• 7,00 euros per als menors de 8 anys
Els menors d’edat necessiten l’autorització signada pels pares o tutors. Els menors de 14 anys han d’anar acompanyats per una persona adulta. El model d’autorització es pot descarregar aquí.

PUNTS DE RECOLLIDA DE SAMARRETES:
• Dimecres 18 d’abril, de 16.30 a 19.00 h, a l’Associació Save the Mama (carrer de València, 115, 08011 Barcelona)
• Dijous 19 d’abril, de 10.00 a 13.30 h, a l’Associació Save the Mama (carrer de València, 115, 08011 Barcelona)
• Dissabte 21 d’abril, de 9.30 a 10.00 h, a l’àrea de lleure de Vallvidrera. També es podran realitzar inscripcions, sempre quan no s’hagi excedit el nombre màxim de participants, (500 persones).
Per recollir la samarreta caldrà portar l’entrada impresa, o bé a l’aplicació mòbil de Ticketea.

LINK NORMATIVA

LINK A FULL AUTORITZACIÓ MENORS

DESCARREGAR FLYER ACTIVITAT

Organitzen:

 Image Map

Agraïments:

 

GRAN ÈXIT DEL ll ZUMBA PAS A PAS AMB EL CÀNCER DE MAMA

GRAN ÈXIT DEL ll ZUMBA PAS A PAS AMB EL CÀNCER DE MAMA

MOLTES GRÀCIES A TOTS I A TOTES!

 VAM ACONSEGUIR QUE SANT BOI FOS DE COLOR DE ROSA 

 

Des de l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama us volem agrair la vostra participació al II Zumba Pas a Pas celebrat el passat diumenge 15 d’octubre.

En un cap de setmana difícil, per les circumstàncies de país i pel fet que molta gent gaudia de 4 dies de festa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Turycar Peugeot i Mas Corominola hem  aconseguit reunir al voltant de 300 persones per gaudir d’un matí solidari i divertit.

Gràcies a tots els assistents perquè amb la vostra solidaritat hem aconseguit més de 2.500,00 €, que es donaran a l’Hospital Clínic de Barcelona, per a la creació d’un CAR contra tumors HER2+ que es du a terme al laboratori del Dr. Aleix Prat.

 • Gràcies a les monitores d’Alma & Baile, per la vostra energia i pel vostre altruisme, que van permetre que l’activitat fos un èxit.
 • Gràcies a Turycar Peugot i al Mas Corominola, pel vostre suport econòmic.
 • Gràcies a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per les facilitats que ens han donat per realitzar aquesta activitat i per l’interès demostrat en tot moment.
 • Gràcies a Tomàs Da Silva i Pep Casamiquela, per la realització de les fotografies i del vídeo de la jornada.
 • Gràcies a totes les persones voluntàries que ens han ajudat, no només el matí del diumenge, sinó també els dies previs en la preparació de l’activitat.

Finalment, gràcies al Dr. Aleix Prat (cap del Servei d’Oncologia de l’Hospital Clínic de Barcelona), a la Dra. Montse Muñoz (consultora sènior, especialista en càncer de mama i cap d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Clínic de Barcelona), a la Dra. Berta Marzal (biotecnòloga), a la Dra. Bàrbara Adamo (oncòloga) i al Dr. Tomàs Pascual, per la vostra presència i, sobretot, per la tasca que feu en el vostre dia a dia, ja que de ben segur contribuïu al fet que aquesta malaltia no s’endugui la gent estimada.

SORTEIG

El cap de setmana a la casa rural Mas Corominola i l’ús del cotxe cedit per Turycar Peugeot va ser per a Vanessa Jiménez.

LES FOTOS DE LA FESTA

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

COL·LABORADORS:

COL·LABORADORS:
Laboratori Burch